Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne ide po planu

Prekinut trening spusta nakon pada Cook

Stacey Cook
AFP
11.02.2010.
u 21:20

Loše su po organizatore započela natjecanja u alpskom skijanju na Zimskim olimpijskim igrama kojima je domaćin kanadski Vancouver.

U srijedu je loše vrijeme prekinulo trening spusta skijaša, a isto se dogodilo i dan kasnije kada su skijašice trebale izaći na trening spusta, samo u radikalnijem smislu.

Naime, samo je jedna skijašica uspjela završiti trening (Talijanka Lucia Recchia), nakon čega se na startu pojavila Amerikanka Stacey Cook, koja je teško pala tijekom nastupa. Nakon jednog terenskog skoka dogodila se nesreća za američku skijašicu koja je odmah helikopterom prebačena u bolnicu.

Razlozi pada sigurno leže u činjenici što je magla obavila Whistler, gdje se održavaju natjecanja u alpskom skijanju, pa je nastavak treninga otkazan.

Pravila nalažu da se barem jedan trening spusta mora održati prije super kombinacije, koja je, pak, na rasporedu u nedjelju.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije