Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrlo blizu dogovora

Pregovori oko Rebića prekinuti, nastavljaju se u srijedu

Ante Rebić, Firenca, Fiorentina (1)
Ozren Maršić
27.08.2013.
u 23:31

- Praktički je sve definirano, ugovor bi trebao biti potpisan tijekom jutra, a potom bi trebali uslijediti liječnički pregled

Završni pregovori Splitovih čelnika s Fiorentinom oko transfera Ante Rebića potrajali su više od tri sata, ali do 22 sata konačni dogovor nije postignut. Očito su Žužuli malo tvrđi pregovarači nego što su u Fiorentini mislili. Na stadionu Artemio Franchi, u kancelarijama Fiorentine, razgovori su bili iscrpljujući. Rebić je s braćom Žužul otišao u vilu Medici u kojoj je smješten, a srijeda bi trebala donijeti konačni dogovor.

- Praktički je sve definirano, ugovor bi trebao biti potpisan tijekom jutra, a potom bi trebali uslijediti liječnički pregled i predstavljanje Rebića kao novog igrača Fiorentine - kazao je glasnogovornik Splita Jerko Trogrlić.

Tijekom noći izbistrit će se neki detalji na kojima inzistira Splitova strana. Najzaposleniji čovjek u Splitovoj ekspediciji bio je odvjetnik Kruno Peronja, koji je tijekom noći čekao novi prijedlog ugovora. Što se tiče Rebića nema spornih detalja, on je zadovoljan gažom koja se procjenju na preko tri i pol milijuna eura za ugovor od pet godina. Na to treba dodati i razne bonuse, od odigranih utakmica, pa do postignutih golova. Inače, taj detalj o duljini ugovora je promijenjen, u prvoj fazi pregovora Rebić je trebao potpisati na četiri godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije