Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZAGREBU

Predstavljen sajam nogometa

Dario Šimić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
10.06.2016.
u 00:30

– Događaji kao što su Football Fest mogu pomoći igračima, da odrede u kojem smjeru krenuti nakon završetka profesionalne karijere – zaključuje Šimić.

Od 27. do 30. listopada na zagrebačkom Velesajmu održat će se prvi Football Fest koji su u četvrtak na Football Brunchu predstavili bivši hrvatski reprezentativac Dario Šimić i poduzetnik Alan Balen.

– Događaja poput Football Festa nema u našem dijelu Europe. Takvi su događaji iznimno bitni jer je nogomet nevjerojatno veliki biznis – rekao je Balen.

Ambasador je projekta Dario Šimić, koji je na poslovnom terenu uspješan kao i na zelenom.

– Događaji kao što su Football Fest mogu pomoći igračima, da odrede u kojem smjeru krenuti nakon završetka profesionalne karijere – zaključuje Šimić. 

Komentara 4

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
10:37 10.06.2016.

Ovaj lumen sigurno može dati pametan savjet.... Ššššš

FI
Fisherman
11:29 10.06.2016.

Nema ko ce nego Šimic.....di je lova tu je i on,a nesto prica protiv Mamica.

MA
mamunamegalo
15:37 10.06.2016.

plaća konobare na ruke a prijava na minimalac. .postenjacina nema šta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije