Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dana White je zadovoljan

Predsjednik UFC-a komplimentirao hrvatskoj tvrtki: 'Uzbuđen sam što smo u Hrvatskoj!'

Dana White
Foto: DPA/PIXSELL
1/10
10.04.2016.
u 08:56

- Fight Channel nam je partner u Hrvatskoj već pet godina i zaista su pomogli da se ovaj sport razvije u ovoj regiji.

Specijalizirana hrvatska televizijska platforma Fight Channel dobila je veliki kompliment i to od nikoga drugog doli od predsjednika UFC-a Danea Whitea:

- Fight Channel nam je partner u Hrvatskoj već pet godina i zaista su pomogli da se ovaj sport razvije u ovoj regiji. Uzbuđen sam što smo konačno doveli UFC u Hrvatsku i zahvaljujem im se na podršci što su nam pomogli da stvorimo veliku bazu fanova.

Fight Channel Group uključuje Fight Channel, Fight Channel PPV i Fight Channel World HD te je dostupan na svim velikim platformama cijele regije s više od dva milijuna pretplatnika.

- Ponosni smo što radimo s UFC-om da bi promovirali slobodnu borbu u regiji. Fight Channel nudi sjajan sadržaj glede borilačkih sportova te je sve poklonike MMA borbi dobro pripremio na spektakl koji slijedi u Zagrebu - kazao je Orsat Zovko, direktor i vlasnik Fight Channela.

Zagreb Fight Night prenosit će dvije hrvatske televizije. Fight Channel PPV prenosit će priredbu uživo, a na Novoj TV prijenos će ići s dva sata zakašnjenja.

>>Svi borci uspješni na vaganju, Filip Pejić protivniku se unio u lice

Komentara 2

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
10:01 10.04.2016.

Domoljubno je uzbuđen jer je u Hrvatskoj gdje rad i red težko prolaze ali bajkanske bajke, klađenje, jamanje i psovanje idu dosta dobro i glatko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije