Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ludogorec tješi Dinamo

Predsjednik Seville zaigrao se oko ugovora s Rakitićem

Ivan Rakitić
Foto: Press Association/PIXSELL
13.03.2014.
u 10:50

– Nikako ne želim biti kontra predsjednika kluba, ali stvari nisu baš tako jednostavne kako se čini. Kad odluka bude donesena, onda ću to i reći, a sad se koncentriram na moj posao u Sevilli – kazao je Ivan.

Sve smo dogovorili s našim najboljim igračem, Ivan Rakitić uskoro će potpisati novi ugovor sa Sevillom – tvrdio je ovih dana predsjednik Seville Jose Castro i razveselio navijače svog kluba.

Tome je još i dodao:

– Razgovori su pri kraju, ostalo je samo da predstavnici obiju strana potpišu novi ugovor.

Prepirka u krivo vrijeme

No izgleda da nije baš sve tako ružičasto kako je to zamislio predsjednik kluba. Ili je nešto krivo shvatio u razgovorima s Ivanom i njegovim predstavnicima ili se malo požurio pa dao takvu izjavu za službene klupske medije. Jer, sad se oglasio i Ivan i kazao da stvari baš ne stoje tako.

– Nikako ne želim biti kontra predsjednika kluba, ali stvari nisu baš tako jednostavne kako se čini. Kad odluka bude donesena, onda ću to i reći, a sad se koncentriram na moj posao u Sevilli – kazao je Ivan.

Hm, s obzirom na te suprotstavljene pozicije, nije baš da se može potpuno koncentrirati na igru. I zato španjolski mediji zamjeraju predsjedniku Castru što je uzburkao priču uoči novog gradskog derbija Seville i Betisa. I to ne u španjolskom prvenstvu ili kupu, gradski derbi ovaj će se put igrati u okviru Europske lige.

Rakitićeva momčad trebala bi biti veliki favorit, u Primeri se bori za ponovni ulazak u Europsku ligu, dok je Betis na kvrgavom putu prema drugoj ligi, posljednji je. No gradsko rivalstvo uvijek je bilo veliko i suparnik Rijeke u ovogodišnjoj skupini Europske lige neće u dvije utakmice samo tako dopustiti Rakitićevu društvu šetnju do četvrtfinala.

Ludogorec tješi Dinamo

Ždrijeb je spojio i jedan talijanski par, Juventus igra protiv Fiorentine (Ante Rebić nije prijavljen za Uefina natjecanja). Tako će bar jedan talijanski klub ostati u Europi nakon što su im svi ispali iz Lige prvaka. Možda budu imali i dva u četvrtfinalu, no pitanje je hoće li dalje i Napoli koji igra s Portom (bez Josipa Radoševića, nije prijavljen).

Drugi jesenski suparnik Rijeke Lyon igra protiv nezgodne Viktorije Plzen, a Ludogorec će Dinamu u susretima s Valencijom pokazati da nije izgubio slučajno od njih dvaput, da ima bolju iako daleko jeftiniju momčad od maksimirske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije