Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Produžio vjernost

Predsjednik Seville slavodobitno uskliknuo: Rakitić potpisuje ugovor

Lionel Messi, Ivan Rakitić
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
19.02.2014.
u 13:12

Rakitića se u siječnju spominjalo u kontekstu brojnih velikana iz Premiershipa, a pisalo se i o interesu Barcelone te Atletico Madrida

Ivan Rakitić imao je puno ponuda u zimskom prijaleznom roku, ali odlučio je ostati u Sevilli. A svoju privrženost pokazao je i danas kada je pristao na novi ugovor s andaluzijskim klubom.

- Odradili smo već dva sastanka i vjerujem da smo došli do prijateljskog dogovora. Prostalo je još dogovoriti neke detalje, ali oni neće utjecati na Rakitićev potpis, rekao je predsjednik Seville Jose Castro i dodao:

- Ovo je za nas i za klub jedna od najvećih operacija, jer nema sumnje da čak ni s novim ugovorom neće prestati interes drugih klubova za Rakitića.

Podsjetimo, Rakitića se u siječnju spominjalo u kontekstu brojnih velikana iz Premiershipa, a pisalo se i o interesu Barcelone te Atletico Madrida.

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije