Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Predsjednik košarkaških operacija Celticsa pretrpio srčani udar

Danny Ainge
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
02.05.2019.
u 20:34

"Danny Ainge će se uskoro vratiti u Boston. O njegovom daljnjem stanju ćemo vas obavještavati kada bude prikladno", objavili su Celticsi.

Predsjednik košarkaških operacija NBA momčadi Boston Celticsa Danny Ainge (60) pretrpio je lakši srčani udar tijekom boravka momčadi u Milwaukee gdje je početkom ovoga tjedna odigrala prve dvije utakmice polufinala doigravanja Istočne konferencije, objavili su Celticsi u četvrtak.

Iz Celticsa su objavili kako je Ainge pretrpio udar u utorak, no kako mu je pružena hitna medicinska pomoć očekuje se kako će se u potpunosti oporaviti.

"Danny Ainge će se uskoro vratiti u Boston. O njegovom daljnjem stanju ćemo vas obavještavati kada bude prikladno", objavili su Celticsi.

Ovo je Aingeu drugi srčani udar kojega je zadobio dok obnaša ovu dužnost, prvoga je pretrpio 2009. godine.

Ainge je pola od svojih 14 igračkih sezona u NBA ligi proveo upravo u Bostonu s kojim je osvojio dva naslova prvaka, a kasnije je još igrao za Sacramento, Portland i Phoenix.

Na mjestu predsjednika košarkaških operacija u Celticsima je od 2003. godine.

Nakon prve dvije utakmice u Milwaukeeu omjer pobjeda između Bucksa i Celticsa je 1-1. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije