Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornikov kraj?

Predsjednik HRS-a poručio Babiću i Baliću: Nisam zadovoljan rezultatom, a ni dojmom

Željko Babić i Ivano Balić
Goran Stanzl/PIXSELL
08.09.2016.
u 11:11

- Ja sam to otvoreno rekao da ne mogu biti zadovoljan sa postignutim rezultatima, ali ne samo s rezultatom, već sa svime viđenim

Od hrvatske rukometne reprezentacije na Olimpijskim igrama u Riju očekivala se medalja, ali naši su već u četvrtfinalu izgubili od Poljske i poslani su kući. Navijači su tražili ostavku izbornika Željka Babića, nezadovoljni rezultatima, a na tom tragu je i predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac.

- Ja sam to otvoreno rekao da ne mogu biti zadovoljan sa postignutim rezultatima, ali ne samo s rezultatom, već sa svime viđenim, s dojmom. Nisam jedan od onih koji vruće glave donosi odluke, ali moramo sjesti, razgovarati i donijeti odluku koja je u interesu hrvatskog rukometa, kazao je Grahovac za Novu Tv.

Ivano Balić, glavni koordinator rukometnih reprezentacija, nije bio u Rio, a to je Grahovcu zasmetalo.

- On ima svoj ugled u svijetu rukometa i on jednostavno mora svoj imidž i sve svoje kvalitete podrediti interesu rukometnog saveza. Jedino to u tom slučaju može biti dobro. On kao koordinator može puno više angažmana uložiti i mora se puno više izložiti i nekakvim konfrontacijama, rješavati sve potencijalne sukobe gdje god oni bili i prema kome god oni bili.

Komentara 4

DU
Deleted user
11:32 08.09.2016.

i jedan i drugi moraju otić

DH
dalibor.hren
14:15 08.09.2016.

I predsjednik mora otići ili ga treba otjerati!

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
14:16 08.09.2016.

Vi u HRS-u ste ste ih birali i zato kuš!!!! Amatere koji su tek završili karijeru ko Balić a i lik koji halucinira o djevici i njenom sinu nakon pobjede ne može bit neg retardiran. Nebo navija za nas, eto baš nas jer drugi nisu dostojni. Koji kretenizam su svim momčadskim sportovima našim a ni jenog stručnjaka dostojnog i Trečeligaša trenirat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije