Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIJAN KUSTIĆ

Predsjednik HNS-a oduševljen atmosferom u Splitu: Pokazali su odanost reprezentaciji

Split: Navijači na utakmici Hrvatska - Slovenija
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
08.09.2021.
u 15:29

- Hvala predivnoj publici na bodrenju, ali i svim sudionicima u organizaciji utakmice jer su uistinu dali veliki doprinos dojmljivoj večeri.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić mandat je počeo na sjajan način, sve zahvaljujući igri izabranika Zlatka Dalića te osvajanju sedam bodova u tri jako teške utakmice, odigrane kroz samo sedam dana!

- Iskrene čestitke izborniku Daliću i igračima na odličnoj igri i nadahnutom izdanju protiv Slovenije. Ostvarena je važna pobjeda na kraju zahtjevnog rujanskog dijela kvalifikacija. U tri utakmice osvojili smo sedam bodova protiv izravnih konkurenata u borbi za prvo mjesto u skupini i napravili još jedan korak prema konačnom cilju, a to je plasman na Svjetsko prvenstvo u Katar - kazao je Kustić pa se osvrnuo na poljudsku atmosferu:

29.07.2021., Zagreb - Clanovi skupstine HNS-a dolaze na izboru sjednicu u hotel Westin. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

- Split i Poljud su još jednom dokazali svoju odanost reprezentaciji i pokazali se kao sjajni domaćini. Hvala predivnoj publici na bodrenju, ali i svim sudionicima u organizaciji utakmice jer su uistinu dali veliki doprinos dojmljivoj večeri. Atmosfera je bila odlična, možemo biti ponosni na izvedbe igrača na terenu i navijača na poljudskim tribinama, uživali smo u veličanstvenoj nogometnoj poljudskoj večeri. Jednom od najboljih izdanja Dalićeve momčadi u posljednje vrijeme pridonio je i novi hibridni travnjak, što je još jedan pokazatelj koliko su vrijedna naša ulaganja u infrastrukturu. Radujemo se ponovnom dolasku u Split u studenom u nadi da ćemo na Poljudu proslaviti plasman Hrvatske na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Vremena su se, očito, promijenila i Split više nije na marginama reprezentativnih manifestacija. Dapače, Poljud je postao prvi izbor za najzvučnije protivnike i najbitnije utakmice. A da je to pun pogodak pokazala je Slovenija, otpraćena kući s tri gola u mreži, postignuta i režirana od strane bivših igrača Hajduka. Kao filmski scenarij...

>>> Slovenija je potvrda da straha za budućnost hrvatskog nogometa nema

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drago.miota
08:41 09.09.2021.

koje hvalisanje pa ni najbolji kad su Slovenci nisu nam ravni ovi sad ne igraju nogomet ti su statičari naj lošija ekipa u grupi, a što se tiče publike šta Riječka ,Osječka i dr. nevaljaju uvijek navijaju protiv ili šta,smradovi zato ste mijenjali Šujera dapromovirate Hajduk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije