Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUJEVICA

Predsjednik HNS-a Davor Šuker pomaže Rijeci s milijun eura

Davor Šuker
Slavko Midzor/PIXSELL
08.10.2014.
u 18:25

- Dat ćemo ono što je potrebno našoj državi, našem nogometu - rekao je Šuker.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker je obišao gradilište na Rujevici gdje je najavio ulaganje HNS-a od milijun eura, što će koristiti i Rijeci jer će na tom prostoru biti i budući trening centar kluba s Kantride.

- Drago mi je što mogu ispred HNS-a reći kako ćemo uložiti milijun eura u razvoj ovog nogometnog centra. To je nova investicija u razvoj hrvatskog nogometa, a to je jedna od osnovnih zadaća Saveza. Najavio sam još na prvoj skupštini razvoj ovakvih regionalnih centara i ovo je dokaz da radimo u skladu s tom vizijom - poručio je Šuker i nastavio:

- Dat ćemo ono što je potrebno našoj državi, našem nogometu, a to je infrastruktura, na tomu moramo svi raditi. Hvala nogometnom gradu Rijeci, županiji, NK Rijeci i svim ulagačima u ovim projektima, vjerujem da ćemo ovdje imati pravi centar.

>> Šuker u Gunji: Trnci me i sada prolaze

Ključne riječi

Komentara 5

DO
dodo14
18:46 08.10.2014.

Evo kako je Mamić kupio mir i slobodu. ''Prodao'' (čitaj dao) NK Rijeci 5 igrača i poklonio Kup Hrvatske... i Jovanović zaustavio isušivanje kaljuže. Sada Mamić (a ne Šuker) još daje i milijun € HNS-ovih Rijeci. Sada još i Osijeku (čitaj sucima)... i AJMOOOOOOO

XX
xxx008
19:29 08.10.2014.

Hvala Bogu,pa neće valda rodnom Osijeku dati milju Eura...sram te bilo Šukeru,nepojavljuj se vise u Osijeku jer ovdje nisi dobro došao uhljebu lopovski!!

SP
splitskodite1976
20:26 08.10.2014.

Koja kaljuža,Mamić,Šuker,Mišković i osječki lobi,pa Bandić ...Reprezentacija(HNS) te HNL liga,tu ima materijala za nadležne institucije i pravosudne organe.ALI nažalost, veći je problem korumpirano,sporo i neučinkovito pravosuđe,koji ne radi svoj posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije