Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV

Predsjednik Gorice: Treba nam 11 milijuna kuna da preživimo

Nenad Črnko
Foto: Večernji TV
1/2
13.09.2018.
u 17:33

Stadion je rasprodan, mi smo presretni što imamo prigodu igrati protiv Dinama. Igramo dobro i doista se veselimo tom dvoboj – rekao je Nenad Črnko

Gost Večernjeg TV-a bio je Nenad Črnko, predsjednik novog prvogligaša Gorice, kluba kojem u prvoj sezoni u HNL-u ide odlično. Reprezentativna stanka iskorištena je za pripremu nogometnog spektakla, jer u subotu (16.30 sati) u Veliku Goricu stiže prvak Dinamo. 

– Stadion je rasprodan, mi smo presretni što imamo prigodu igrati protiv Dinama. Igramo dobro i doista se veselimo tom dvoboju. Sezona je otvorena na iznenađujuće dobar način – rekao je predsjednik kluba Nenad Črnko.

Nenad Črnko
1/8

– Mi još uvijek učimo, svjesni smo svojih kvaliteta. Mi smo nakon poraza i remija pobijedili Hajduk. Dakle, mi smo kroz te utakmice zapravo stjecali prvoligaško iskustvo. Tek je početak sezone, ali prezadovoljni smo ovim početkom.

Proračun u drugoj ligi bio je 4 do 5 milijuna kuna, koliko vam je potrebno za elitni razred?

– Mi bez 10-11 milijuna kuna ne možemo opstati. Nama svaka pobjeda u prvenstvu donosi 20 posto više novca od sponzora. Mi smo tu ograničeni, sigurno ćemo u zimskom prijelaznom roku morati prodati igrače kako bismo uspjeli popuniti svoj proračun - rekao je Črnko za Večernji TV, a cijelu emisiju pogledajte u nastavku.

>> Pogledajte cijeli razgovor s predsjednikom Gorice Nenadom Črnkom

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
07:45 14.09.2018.

već je dalić komentirao ovakve klubove. HNL klubovi bi trebali biti odskočna daska mladim juniorima iz Hrvatske. Ako hoćemo imati reprezentaciju u vrhu. Previše stranaca u hrvatskim klubovima je propast. Ovako da vam grad puni proračun , odnosno građani a vi dovodite strance, ZABORAVITE GOSPODO! Nema vam što grad davat novce. Ako ste sposobni morate imati održivo financiranje klubova! Pun nam je više ajduka i takvih klubova. Nađite sponzore i plaćajte igraće koliko zaradite!

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
20:46 13.09.2018.

kolko ide barisicu i kolarcu? ajde priznaj!

MN
Mamuti na plaži
13:22 14.09.2018.

Ima tamo klinaca koji če vrijediti milione, ali nisu niti na klupi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije