Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARIO SE SLOŽIO

Predsjednik Cibone Lovrić: Ovo ljeto Šarića ne puštamo u NBA

'23.12.2012., KD Drazen Petrovic, Zagreb - ABA liga, 15. kolo, KK Cibona - Szolnoki Olaj. Dario Saric.Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Igor Kralj/PIXSELL
17.05.2013.
u 11:57

– Ja nekako vjerujem da je najbolje za mene da ostanem u Ciboni, posebice zbog igara kakve sam imao ove sezone – kazao je Dario

Prema riječima Cibonina predsjednika Ivice Lovrića, Dario Šarić neće moći već ovo ljeto zaigrati u NBA ligi.

– Dario s Cibonom ima četverogodišnji ugovor koji je sastavljen tako da prvi put može izaći iz kluba 2014. godine i to pod određenim uvjetima. To je stajalište kluba, a mislimo da je i za njegov sportski razvoj najbolje da ostane u ovom klubu i sljedeću sezonu. Dakako, mi se možemo dogovoriti i drukčije.

Na presici uoči prve utakmice polufinala doigravanja sa šibenskim Jollyjem bio je i sam Šarić koji nije izgledao iznenađeno ni razočarano:

– Predsjednik je iznio stavke koje su na papiru, a ja sam vojnik kluba. Tu sam da mu služim. I ja nekako vjerujem da je najbolje za mene da ostanem u Ciboni, posebice zbog igara kakve sam imao ove sezone, a one nisu bile onakve kakve sam ja priželjkivao. No, sam draft s tim nema veze jer ja mogu izići na NBA draft u lipnju i zaigrati za klub koji me izabere za godinu, dvije ili više.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije