Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka Vlade

Predsjedničin savjetnik dr. Madžar na čelu HZTA i borbe protiv dopinga

Tomislav Madžar
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/5
27.04.2017.
u 20:25

Doc. dr. sc. Tomislav Madžar, predsjedničin savjetnik za sport i zdravstvo, imenovan je za predsjednika Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za toksikologiju i antidoping

U danu u kojem je premijer Plenković smijenio trojicu svojih ministara, Vlada je objavila i jedno imenovanje. Za predsjednika Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za toksikologiju i antidoping imenovan je doc. dr. sc. Tomislav Madžar, 37-godišnji savjetnik hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović za sport i zdravstvo.

To mjesto upražnjeno je već nekoliko mjeseci, a premijer je odlučio tu dužnost povjeriti dugogodišnjem doping kontroloru i liječniku hrvatske rukometne i nogometne reprezentacije. Doduše, Madžar više nije član medicinskog tima nogometne reprezentacije jer se, nakon posjeta predsjednika Uefe Čeferina Hrvatskoj, razišao s predsjedikom HNS-a Davorom Šukerom.

Odnedavno je doktor Madžar prisutan u sportu na poduzetnički način jer je kao specijalist sportske medicine otvorio privatnu polikliniku za medicinu rada i sporta "Vaš pregled".

Tomislav Madžar
1/5

- Moja misija je borba za čišći i pravedniji sport, koja je i do sada bila dobra zahvaljujući doktorima Fučkaru, Ercegu i Manojloviću, ali ju ja želim podići na još višu razinu. Želim da hrvatski sportaši ne budu obilježeni kao korisnici nedozvoljenih sredstava. Konačni cilj nam je ostamostaljene u agenciju za borbu protiv dopinga, po nalozima Svjetske antidoping organizacije - kazao je Madžar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije