Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS NA PANTOVČAKU

Predsjednica uručuje odlikovanja članovima Davis Cup reprezentacije

Hrvatska osvojila Davis kup
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
26.11.2018.
u 11:53

Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović uručit će danas oko 17.30 sati na Pantovčaku odlikovanja Republike Hrvatske igračima i članovima stručnog stožera hrvatske Davis Cup reprezentacije

- Za izniman uspjeh hrvatske teniske reprezentacije, promociju sporta i međunarodnog ugleda Republike Hrvatske te osvajanja Davis kupa, Predsjednica Republike uručit će odlikovanja Republike Hrvatske igračima i članovima stručnog stožera hrvatske teniske Davis Cup reprezentacije (Pantovčak 241) - stoji u obavjesti službe za informiranje Ureda predsjednice u kojoj se navodi da se uručivanje odličja očekuje oko 17.30 sati za kada je predviđeno i prigodno obraćanje Predsjednice Republike. 

>> Pogledajte i slavlje tenisača u svlačionici

Komentara 6

Avatar utunelu
utunelu
12:57 26.11.2018.

riga mi se povrcam u mlazovima

IL
ildefonsa
12:59 26.11.2018.

Koliko političkih bodova je skupila zahvaljujući uspjesima sportaša ovaj put, koliko promila joj je popularnost skočila zahvaljujući novom ulasku u mušku svlačionicu? Sad opet može gadno zabrljati kao npr. dijeliti srpske čokoladice jer ima sreće što su nam sportaši više nego fantastični pa će opet upasti nekome negdje...

FL
Florian39
19:11 26.11.2018.

A gdje je Tompson

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije