Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJEĆAJ ZAJEDNIŠTVA

Predsjednica poslala emotivnu poruku vatrenima i najavila poseban događaj večeras

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/12
15.07.2019.
u 14:52

Pozivam sve da sutrašnji dan simbolično obilježimo svatko na svoj način i nosimo ga zauvijek u srcu - poručila je Grabar-Kitarović

Hrvatska nogometna reprezentacija prije točno godinu dana odigrala je povijesni susret na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Vatreni su izgubili od Francuske, ali srebro zlatnog sjaja zauvijek će ostati upamćen kao najveći hrvatski sportski uspjeh

Vatreni su se 16. srpnja vratili u Hrvatsku gdje ih je dočekalo preko pola milijuna ljudi, a tih dana prisjetila se i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je u emotivnoj poruci putem Facebook zahvalila igračima te poručila kako će njima u čast Ured predsjednice danas biti osvijetljen u bojama pobjednika.

- 16. srpnja 2018. pamtit ćemo po osjećaju zajedništva, ponosa i sreće. Bez obzira na rezultat finalne utakmice 15. srpnja 2018., diljem Lijepe naše pripremao se doček Vatrenih koji su već ostvarili povijesni uspjeh. Hvala vam na sreći koju ste nam priuštili. U čast vama i na taj dan Ured predsjednice bit će večeras prigodno osvijetljen bojama pobjednika. Pozivam sve da sutrašnji dan simbolično obilježimo svatko na svoj način i nosimo ga zauvijek u srcu - poručila je Grabar-Kitarović.

>>> Pogledajte što je Kolinda Grabar-Kitarović rekla nakon utakmice vatrenih 

 

Komentara 9

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
15:53 15.07.2019.

Ovo je plaćeni oglas?

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
17:05 15.07.2019.

Škoro ima moj glas!

SL
Slavik
17:34 15.07.2019.

Jel te zenska ima imalo srama, njenu stranku tresu afere a ona novinarima bahato kaze da ne zeli komentirat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije