Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVEČANO PRIMANJE

Predsjednica na Pantovčaku uručila odličja vatrenima!

Vatreni na prijemu kod predsjednice
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/12
13.11.2018.
u 11:18

Predsjednica, koja ih je kao veliki navijač pratila na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje su vatreni osvojili drugo mjesto, uručila im je odličja za doprinos sportu i promociju Hrvatske.

Hrvatski reprezentativci jučer su se okupili u Zagrebu uoči novih izazova u Ligi nacija, a danas su imali svečano primanje kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na Pantovčaku.

>> Pogledajte i primanje vatrenih kod predsjednice

Predsjednica, koja ih je kao veliki navijač pratila na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje su vatreni osvojili drugo mjesto, uručila im odličja za doprinos sportu i promociju Hrvatske.

– Svi smo vi vaši navijači, osvojili ste srca cijelog svijeta. Hvala vam što ste ostvarili povijesni uspjeh, ali ponajviše što ste nam vratili osmijeh i jedinstvo. Hvala vam što ste cijelom svijetu poručili kako je najljepše biti Hrvat, kako nema boljeg osjećaja od toga. Hvala vam što ste igrali za sve Hrvate u domovini i van Hrvatske. Hvala vam što ste Hrvatskoj vratili identitet i učini nas sve ponosnima – rekla je Grabar-Kitarović.

>> Pogledajte dolazak vatrenih na prijem

U ime reprezentativaca obratio se izbornik Zlatko Dalić.

– Hvala vam što ste bili prisutni u Rusiji i tako nam dali podršku. Mi smo pokazali veliko zajedništvo, hrabrost i Hrvatska je mjesec dana bila najljepša na svijetu, takva treba i ostati. Mi ćemo i dalje svaku utakmicu dati sve od sebe i činit ćemo sve da svi Hrvati budu sretni i ponosni na nas.

To neće biti kraj obavezama vatrenih danas jer večer je rezervirana za donatorsku večer Zaklade vatreno srce.

>> Pogledajte i kako su vatreni dočekani pljeskom u dvorani


 

Komentara 36

HR
Hrvatska
11:23 13.11.2018.

Bravoo Kraljicee! Bravo Vatreni! 🇭🇷🇭🇷

OK
okolo
11:49 13.11.2018.

uživajmo.... hvala hrvatskim reprezentativcima hvala hrvatskoj predsjednici

BE
beitsche
12:10 13.11.2018.

Hvala Hrvatskoj Nogometnoj Reprezentaciji na nezaboranvim trenutcima..Zivjela Hrvatska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije