Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO PRIZNANJE

Predrag Mijatović stao u red onih koji hvale Modrića: Samo je CR bolji!

Luka Modrić
REUTERS/Susana Vera
05.05.2015.
u 10:28

Predrag Mijatović u kolumni za Goal.com hvali Luku, te naglašava da je domaći teren bio prednost... prije kojeg desetljeća!

"Real je blagi favorit. Zbog ogromne koncentracije kvalitete u momčadi, vrsnog stručnjaka na trenerskoj klupi, prošlogodišnje titule europskog prvaka, petog uzastopnog polufinala mojih Madriđana… Tako stoje stvari na papiru. Vidjet ćemo kako će odnos snaga s Juventusom izgledati na terenu, gdje se na ovom nivou natjecanja pogreške skupo plaćaju." piše u ekskluzivnoj kolumni za Goal.com Predrag Mijatović, koji je golom u 66. minuti odlučio finale Lige prvaka između Reala i Juventusa 1998. godine (1:0).

"Ne mogu predvidjeti golgeterski učinak Ronalda protiv prvaka Italije, ali znam da je vrlo motiviran. I potpuno spreman za Juventus, ako je suditi po njegovom hat-tricku protiv Seville u prošlom kolu Primere. Šteta što drugi ključni Realov igrač Luka Modrić zbog ozljede nije u konkurenciji. A dobra stvar što se Gareth Bale potpuno oporavio, kao i to što je Karim Benzema (iako neće igrati prvu utakmicu, nap. ur.) na korak od povratka u momčad.

Ancelotti je strašan trener, koji uvijek zna što, zašto i kako radi. Kao u slučaju Ramosove prekomande u vezni red. Nije mu karijera slučajno tako trofejna. Sigurno ima plan i za eliminaciju Juventusa.

Možda je nekada igranje pred domaćim navijačima bila velika prednost, ali već odavno nije presudno tko je domaćin, a tko gost. Štoviše, sve češće smo svjedoci uvjerljivih pobjeda velikih momčadi na strani. Uostalom, ovakvi dvomeči teško i rijetko budu riješeni poslije prvih 90 minuta. Previše su veliki ulog i borba da bi bilo tko brzo obavio posao."

Predrag Mijatović otkrio je i tko je zapravo najzaslužniji za Realov naslov iz 1998., te tko je budući Realov trener, a to pročitajte u Heineken kutku na Goal.com/hr.

>> Hrvatski veznjaci u Primeri: Nepogrešivi Luka, učinkoviti Raketa i napredni Pašalić

Komentara 1

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
11:41 05.05.2015.

Nije Peđa stao u red, Peđa je prvi u redu, a ostali su stali iza njega. Predrag Mijatović je zaslužan za taj transfer, on je obavio najveći dio posla kad je Lukica prelazio u Real. Tako da autor, informiraj se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije