Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka veličanstveni

'Luka Modrić strašno nedostaje Cristianu Ronaldu'

Luka Modrić, Cristiano Ronaldo
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
13.05.2015.
u 11:17

– On je uz Cristiana Ronalda u ovom trenutku najvažniji igrač Reala. Svakog igrača, pa i Cristiana, čini još boljim

Predrag Mijatović prije 17 godina zabio je Juventusu u finalu Lige prvaka. Taj je gol Realu donio prvi naslov europskog prvaka nakon 32 godine čekanja.

– Svi su me uvjeravali da ću odlučiti finale. Šuker mi je rekao da ću sigurno zabiti, a te sezone do finala u Amsterdamu nisam zabio nijedan gol u Ligi prvaka. Onda sam shvatio kako je finale doista ‘'rezervirano'’ za mene – prisjetio se Mijatović u razgovoru za 24sata.

Uvjeren je Mijatović u novi Realov finale, ali forma sad baš i nije najbolja, osim toga – nema ni Luke Modrića.

– Prvenstvo je nakon remija s Valencijom izgubljeno. Tako da ulaskom u finale Lige prvaka spašavaju sezonu. I zbog toga vjerujem da prolaze dalje. Što se tiče Luke, pa njegova je ozljeda glavni problem za Ancelottija, igrače, predsjednika i navijače – kaže nam Mijatović i nastavlja:

– On je uz Cristiana Ronalda u ovom trenutku najvažniji igrač Reala. Svakog igrača, pa i Cristiana, čini još boljim. Modrić je mozak te momčadi.

A što je još Predrag Mijatović rekao o Luki Modriću, Realu i Ivanu Rakitiću, pročitajte na 24sata.

>>Ancelottijev prijatelj: Modrić sigurno 
igra u finalu Lige prvaka

>>Ancelotti: Baleovom menadžeru bilo bi bolje da šuti!

Komentara 8

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
14:28 13.05.2015.

EUJanez..odličan komentar i posve u skladu s inteligencijom Slovenca!

IS
istri
15:55 13.05.2015.

covjek cita mnogo gluposti ali na VL nema granica u glupim naslovima.

PI
pidocha
16:13 13.05.2015.

tak je janez... eo već peto finale LP zaredom da igra jedan hrvatski igrač.ako večeras dobije real u finalu dva hrvatska igrača.daj ti nama objasni kak je tina maze izgubila sveukupni pokal.i daj nam objasni kako je onaj letač izgubia titulu naj skakača od svog ,,,,,,,kako jakov fak??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije