Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JE LI OSIJEK 'NOVA RIJEKA'?
Povratak na članak

Prednost Dinama je iskustvo i jači kadar, a Osijeka trener i ozračje

Baš kao i svojedobno Rijeku, strani su vlasnici (Mađari) prije nekoliko godina spasili Osijek od bankrota, iz godine u godine dizali ljestvicu te ove godine konačno odlučili – želimo naslov prvaka!

Komentari 3

VK
vječni krojf
10:38 09.10.2020.

Haha,Osijek je jači za Bjelicu,i to je već dokazao u Maksimiru kada je izgubio od tog Dinama koji nema igru,nema navijače,nema dobrog trenera. Svaki trener se mjeri trofejima, a ne gdje je radio.Ja već odavno govorim da je Bjelici Dinamo bio i ostati će vrhunac karijere.Svugdje gdje je bio dobio je nogu,i to se uzima u obzir kada je stručnost u pitanju.

VL
DO
donyvegy
09:04 10.10.2020.

Po šansama trebali su bez problema proći Ferenca., što je dobar indikator trenerovog rada. Al nekad ti sreća okrene leđa. Mamić je OK trener i uigrat će ekipu. Super je da se Osijek, Rijeka i Hajduk pojačavaju u svakom smislu. To će pojačat ligu, možda privuć moćnije sponzore, imat će se nešto za vidjeti... nebitno tko će bit prvi. Važno je da svake godine barem jedan klub igra EL.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.