Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudac iz BiH

Predivna gesta suca s utakmice Španjolska - Italija: Sav zarađeni honorar je donirao

Irfan Peljto
Foto: Pomozi.ba
16.06.2023.
u 20:54

Irfan Peljto je u drugoj polufinalnoj utakmici bio četvrti sudac. Sav svoj honorar odlučio je donirati fondu "Sportisti za život". Iz udruženja Pomozi.ba objavili su zahvalu

Hrvatska je sinoć doznala finalnog protivnika u završnici Lige nacija. Španjolska je s 2:1 svladala Italiju i tako izborila ulazak u nedjeljno finale (18. lipnja) koje će se igrati u 20 sati i 45 minuta. Četvriti je sudac na polufinalnoj utamici bio Irfan Peljto iz Bosne i Hercegovine.

Peljto je sav svoj honorar koji je zaradio tijekom susreta Italije i Španjolske donirao u dobrotvorne svrhe. Točnije, dan nakon što se vratio s utakmice odlučio je sav svoj honorar uplatiti u fond "Sportisti za život" udruženja Pomozi.ba. Sredstva fonda namjenjena financiranju medicinskih usluga.

GALERIJA Čudesna atmosfera na stadionu u Rotterdamu: Više od 20 tisuća Hrvata nadglasalo domaćine

Irfan Peljto
1/76

Nakon uplate sucu se obratilo i udurženje. "Zahvaljujemo Peljti na nesebičnoj gesti i želimo mu sreću u nastavku karijere, s nadom da ćemo ga uskoro gledati i na najvećoj nogometnoj smotri", poručili su iz Pomozi.ba.

VIDEO Dalić: Napravili smo sjajnu stvar. Čudo. Daj Bože da ovo završi sa zlatom

Komentara 2

DU
Deleted user
06:32 19.06.2023.

Svaka cast za ovakav gest,to jos uliva nadu,da ima na balkanu dobri,posteni i humani ljudi......

PR
pravednik2
09:31 17.06.2023.

Bravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije