Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA DUBAI

Predaja Dementijeve, Wozniacki i Williams dalje

Caroline Wozniacki
AFP
17.02.2010.
u 08:42

Danska tenisačica Caroline Wozniacki uspješno je apsolvirala 2. kolo WTA turnira u Dubaiju, koji se igra na tvrdoj podlozi uz nagradni fond od dva milijuna američkih dolara.

Wozniacki, koja je na turniru postavljena za prvu nositeljicu, pobijedila je Slovakinju Dominiku Cibulkovu 6-2, 7-6(2), a u drugom setu uspjela je nadoknaditi zaostatak 1-5.

U daljnji tijek natjecanja plasirale su se i braniteljica naslova Venus Williams, druga nositeljica Svjetlana Kuznjecova, četvrta nositeljica Victoria Azarenka i šesta nositeljica Jelena Janković, dok je pobjednica ovog turnira iz 2008. godine Jelena Dementijeva morala odustati.

Naime, Ruskinja je predala meč Danijeli Hantuchovoj pri vodstvu Slovakinje 6-4, 1-1 zbog ozljede desnog ramena.

Osim Dementijeve meč 2. kola morala je predati i Ukrajinka Katerina Bondarenko, koja je kod zaostatka u prvom setu 1-4 protiv Victorije Azarenke odustala od daljnjeg nastupa zbog bolova u lijevom koljenu.

WTA Dubai, 2. kolo, važniji rezultati:

Wozniacki (1) – Cibulkova 6-2, 7-6(2)

V.Williams (3) – Lisicki 6-2, 6-3

Hantuchova – Dementijeva (5) 6-4, 1-1 - predaja Dementijeve

Janković (6) – Rezai 4-6, 6-4, 7-5

Zvonarjeva – Flipkens 6-0, 6-0

Azarenka (4) – K. Bondarenko - predaja Bondarenko

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije