Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Liverpool u engleskom derbiju zabio dva gola Unitedu, Lovren odličan

Liverpool - Manchester United
Foto: Reuters
1/10
10.03.2016.
u 23:00

Redsi su odigrali vrlo dobar susret, dominirali su i kontrolirali utakmicu, a United je mogao i lošije proći da nije bilo raspoloženog De Gee na vratima.

Liverpool je s 2:0 svladao Manchester United u prvom dvoboju ovih momčadi u nekom europskom natjecanju. Dogodilo se to večeras na Anfieldu u prvoj utakmici osmine finala Europske lige.

Redsi su odigrali vrlo dobar susret, dominirali su i kontrolirali utakmicu, a United je mogao i lošije proći da nije bilo raspoloženog De Gee na vratima. Dejan Lovren odradio je svih 90 minuta za Liverpool i odigrao odličnu utakmicu.

Liverpool je do vodstva stigao u 18. minuti i to iz jedanaesterca nakon što je Clyne je srušio Memphisa. Siguran s 11 metara bio je Sturridge. Na drugi pogodak čekalo se do 74. minute. Lallana je dobio loptu nakon loše reakcije Carricka, produžio je za Firmina koji je zabio za 2:0 uoči uzvrata na Old Traffordu.

Villarreal je s 2:0 bio bolji od Bayer Leverkusena. Tin Jedvaj bio je u početnom sastavu gostiju, a u sudačkoj nadoknadi je isključen nakn što je bio drugi žuti karton.

Sparta i Lazio odigrali su 1:1, dok je Athletic Bilbao s 1:0 bilo bolji od Valencije. Uzvratne utakmice su idućeg tjedna.

>> Šahtar slavio uz gol Eduarda i asistenciju Srne, Borussia razbila Tottenham

Komentara 1

DU
Deleted user
21:39 10.03.2016.

Ajmo United!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije