Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠ VEZNJAK
Povratak na članak

Prati ih osam milijuna ljudi, sada su sa svima podijelili tužnu sudbinu Ivana Rakitića

Spominju kako je Rakitić peti po broju nastupa za Barcelonu kada su u pitanju stranci, a i njih zanima što će Rakitić učiniti na zimu? Je li stiglo vrijeme za rastanak s Barcelonom u koju je stigao iz Seville kao nasljednik velikog Xavija

Komentari 4

ER
EroK
14:37 21.10.2019.

Žutilo preplavljuje ovaj list! Šteta, propast će.

VL
PR
prajdali100
14:37 21.10.2019.

Raketa idi ! E jesu ti " zahvalili" !!!! Valverde,dabogda sve izgubili.

VL
HR
hrvatin
14:32 25.10.2019.

Dabogda svi ljudi svijeta imali "tuznu sudbinu" od 200 tisuca eura na tjedan,kao Rakitic.Svijet bi bio Raj na Zemlji.Nevjerovatno koliko g;lupost novinari Vecernjeg napisu svali dan.Kad citatelji vide naslov texta pomisle da je covjek izgubio sve sto je imao.a on se kupa u novcu i ima lijepu i zdravu obitelj i sve sto pozeli.Za njegovu "tuznu"tjednu placu hrvatski radnik radi godinama.

VL
OL
oLo
14:07 21.10.2019.

A tko mu je kriv, imao je ponude koje je odbio, bolje rečeno odbila njegova supruga, a uostalom neće završiti na cesti.... i ne rezumijem što je tu tužno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.