Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAJNO RJEŠENJE
Povratak na članak

Kovač: Pranjić nije podbacio, ostaje lijevi branič

- Ne slažem se da je podbacio. To su bile individualne pogreške koje se događaju. Pranjić je rješenje za lijevi bok, trajno - rekao je Niko.

Komentari 9

IK
Ilija Kobac
09:14 07.03.2014.

Ej onaj Perisic-panj,kao da je pao sa Marsa!Mislim da ima cak i u HNL boljih rjesenja!!!

VL
Avatar comandante
comandante
08:07 07.03.2014.

Van sa Perisicem i Lovrenom

VL
Avatar Pero2013
Pero2013
09:13 07.03.2014.

Kakvi su nam tek drugi lijevi bokovi kad je Pranjić rješenje? jeste vidjeli koga brazilci imaju na bokovima hehehe

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
09:48 07.03.2014.

Pranjić ne može igrati lijevog beka protiv jakih reprezentacija, može protiv Islanda, ali ne protiv Brazila, čak ni Švicarske. Njemu je idelano mjesto lijevi vezni u 4-4-2 formaciji. Ne znam zašto Kovač bježi od te formacije, mislim da nemamo igračeče za 4-2-3-1. Ta druga formacija je, recimo, idealna za Perišića, ali ako nam je on glavni igrač, onda smo u velikim problemima. Svaki deseti njegov udarac završi je u okvir gola, ostali završe na reklamonom panou ili na tribinama.

VL
HA
hajduk1966
12:34 07.03.2014.

Pazi Niko Pranjic nije bio los,ali fizicka sprema nije na nivou jer svaki put kad ide naprijed po boku zadnji se vrati cak sam vidio par puta da sa Mandzo vratio prije njega,znaci drzi se one svoje tko je spreman igra ili ce uci toliko koliko ima snage za igrati.Mislim da je u srijedu najvise trcao Ivica Olictako da je osnova fizicka sprema,Males je igrao u panici tako da sredina terena nije bila pokrivena ,svakako ima jos vremena to su sitnice koje se ogu popraviti Idemo vatreni

VL
DA
Dankoo
08:41 07.03.2014.

Van Gaal: "Bitna je moja vlastita vizija i uvijek isti moj sistem igre pa prema tome biram i prilagođavam igrače." Capello: "Gledam karakteristike igrača kojima raspolažem pa prema tome gradim sistem igre." Niko je puno sličniji Van Gaalu i neće i neće reagirati na nikakve sugestije oko izbora igrača, to već polako svi vide zato će valjda odustati.

VL
Avatar Nevini Hrvat
Nevini Hrvat
07:43 07.03.2014.

Pranjić nije podbacio, ostaje lijevi branič ali Pletikosa ide napred na centarfora da se zbune oni slabašni Braziljanci na otvorenju SO 2014.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.