Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euro 2012.

Prandelli: Totti i Del Piero idu na Euro samo u slučaju nužde

Cesare Prandelli
Reuters
09.05.2012.
u 15:32

-Hrvatska je također jako težak protivnik. Imaju vrlo konkurentan vezni red i napad. Bit će nam teška prepreka za preskočiti

Talijanski izbornik Cesare Prandelli u iščekivanju je Europskog prvenstva u Poljskoj. Iako igra u jakoj skupini te ga odmah na početku očekuje dvoboj s aktualnim prvacima Španjolcima, a odmah nakon toga i susret s našom reprezentacijom smatra da ima dovoljno vremena za pripremiti momčad. Iako se pričalo da bi na prvenstvo mogao voditi i veterane Alessandra Del Piera i Francesca Tottija, talijanski izbornik smatra da ima dovoljno dobrih mladih igrača kojima treba dati priliku.

-Neće biti iznenađenje u momčadi. Totti i Del Piero? Kao što sam rekao, zvat ćemo ih samo u nuždi. Moramo dati priliku mlađim igračima poput Romina Fabija Borrinija, rekao je talijanski izbornik za Corriere della Seru te se osvrnuo i na Hrvatsku reprezentaciju

-Hrvatska je također jako težak protivnik. Imaju vrlo konkurentan vezni red i napad. Bit će nam teška prepreka za preskočiti.

Ključne riječi

Komentara 1

LC
luka_cro
15:36 09.05.2012.

Biti ce nam lakse protiv Italije nego protiv Irske, jer oni igraju takoder ofenzivno, a Irska ce defenzivno. Nama samo ofenzivni protivnik pase.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije