Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIORENTINA

Prandelli: Nisam očekivao, stvarno smo dobri

Cesare Prandelli
Reuters
21.10.2009.
u 11:23

Nogometaši Fiorentine nakon triju utakmica Lige prvaka imaju šest bodova i najbolji su iz kvarteta talijanskih klubova u tom natjecanju (Juventus, Milan i Inter).

Izgubili su tek utakmicu u Lyonu (1-0), kada su morali igrati s igračem manje zbog isključenja Alberta Gilardina. No, nakon toga pobijedili su Liverpool 2-0 na svom terenu pa u gostima mađarski Debrecen 4-3.

Nadovežemo li na to četvrto mjesto u Seriji A trenutačno (četiri pobjede, tri remija i samo jedan poraz), onda trener Cesare Prandelli stvarno može biti zadovoljan učinjenim.

- Nisam ovo očekivao, stvarno izgledamo dobro na terenu. Protiv Debrecena bili smo favoriti, konačnih 4-3 možda mogu zbuniti, ali mislim da smo kao prava momčad kontrolirali utakmicu od samog početka do kraja - rekao je Prandelli i dodao:

- S pobjedom 2-1 Lyona u Liverpoolu nama se otvara mogućnost prolaska skupine, a to smatram ogromnim uspjehom. Dakako, ako ostvarimo takav rezultat.

Prandelli je dodao za kraj i ovo:

- Drago mi je što vidim ponovno Mutua u formi (op.a. njegova dva pogotka i asistencija u Budimpešti). Inače, imamo više igrača koji mogu odlučiti, a širina je potrebna da se izgradi prava momčad. Jednom je to Gilardino, jednom Mutu, jednom Jovetić, jednom Santana...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije