Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz Talijana

Prandelli nakon nokauta od SAD-a: Zadovoljan sam igrom!

'Italy\'s Andrea Pirlo (L) challenges Maurice Edu of the U.S. during their international friendly soccer match at the Luigi Ferraris stadium in Genoa, February 29, 2012. REUTERS/Stefano Rellandini ( I
'STEFANO RELLANDINI'
01.03.2012.
u 21:45

Iako je Italija u prijateljskoj utakmici u Genovi iznenađujuće izgubila od SAD-a (0:1), izbornik Cesare Prandelli nije bio nezadovoljan

– Bio je to nezaslužen poraz. Uz takav pristup bit će to jako dobro za nas na Europskom prvenstvu. Zadovoljan sam onime što je momčad pokazala. Teško je igrati svaka tri mjeseca i očekivati da neće biti pogrešaka u obrani – kazao je izbornik Cesare Prandelli.

Prvi suparnici Hrvatske na EP-u, Irci, remizirali su u Dublinu s Česima.

– Isprobali smo neke nove igrače koji su pokazali da na njih možemo računati – rekao je irski izbornik Giovanni Trapattoni.

Naš treći suparnik na EP-u, Španjolska, sa 5:0 deklasirao je Venezuelu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije