Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA liga

PPD Zagreb za treće mjesto protiv Meškova, finale Vardar - Veszprem

PPD Zagreb
Marko Prpić/Pixsell
07.04.2017.
u 22:41

Nakon što je Vardar u prvom polufinalu uvjerljivo svladao hrvatskog prvaka PPD Zagreb sa 36-28 (19-12), u drugom je polufinalu Veszprem bio uspješniji od domaćina Meškova sa 33-31

U finalu završnog turnira regionalne rukometne SEHA lige koji se igra u Brestu igrat će branitelj naslova mađarski Veszprem i makedonski Vardar.

Nakon što je Vardar u prvom polufinalu uvjerljivo svladao hrvatskog prvaka PPD Zagreb sa 36-28 (19-12), u drugom je polufinalu Veszprem bio uspješniji od domaćina Meškova sa 33-31 (29-29, 14-14) nakon boljeg izvođenja sedmeraca.

Zlatko Horvat s osam i Stipe Mandalinić sa sedam golova predvodili su PPD Zagreb, dok su Ivan Čupić s osam i Vuko Borozan sa šest pogodaka bili najefikasniji kod Vardara.

Momir Ilić sa sedam i Aron Palmarsson sa šest golova bili su najučinkovitiji kod Veszprema, dok su Rastko Stojković s devet i Iman Jamali sa sedam pogodaka bili najbolji kod Meškova.

PPD Zagreb će u nedjelju od 17.30 sati igrati za treće mjesto protiv Meškova, dok će od 20 sati u finalu igrati Vardar i Veszprem.

>>Vardar razbio PPD Zagreb i ušao u finale, Hrvati našem prvaku zabili 15 golova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije