Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

PPD Zagreb stigao do važne pobjede protiv slovenskih rivala

PPD Zagreb - Celje Pivovarna Laško
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/5
10.11.2018.
u 22:03

Kod Zagreba je najefikasniji bio Zlatko Horvat sa šest golova

Rukometaši PPD Zagreba u subotu su u Areni u 7. kolu skupine B Lige prvaka svladali prvaka Slovenije Celje Pivovarnu Laško s 24:22 (11:9).

Zagreb je dobro ušao u utakmicu i u prvom je poluvremenu stalno bio u vodstvu. U jednom je trenutku imao pet golova prednosti.  I u nastavku su igrači Zagreba su držali plus, ali se Celje u posljednjih deset minuta primaknulo na samo gol zaostatka. Srećom, igrači Zagreba su se uspjeli oduprijeti i doći do važne pobjede.

Kod Zagreba najefikasniji je bio Zlatko Horvat sa šest golova, a David Mandić zabio je četiri. U ekipi Celja Branko Vujović zabio je pet, a Draško Nenadić četiri pogotka.

U sljedećem kolu, 18. studenoga, PPD Zagreb gostuje kod Celja. Na ljestvici skupine B vodi PSG sa 14 bodova, Pick Szeged ima 10, Nantes i Flensburg po 6, PPD Zagreb i Skjern po 5 bodova, Celje 4, a Motor Zaporožje 2 boda.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
12:16 11.11.2018.

Uvijek prijeti opasnost od slovenaca Branka Vujovića i Draška Nenadića a šta im nisu " Č " stavili na kraj prezimena ?

GA
Gambit
00:20 11.11.2018.

Bravo dečki!

DH
dalibor.hren
10:17 11.11.2018.

Bravo Zagreb!!! Inače, ovo je danas jedina nova vijest u VL!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije