Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREOKRET ZAGREBAŠA

PPD Zagreb slavio nad vodećim Veszpremom, gubili pa napravili seriju 8-1

Zagreb: Utakmica EHF Lige prvaka između PPD Zagreb i Telekom Veszprem
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
30.11.2022.
u 22:53

Tjedan dana nakon što su u neizvjesnoj utakmici izgubili u Mađarskoj, igrači hrvatskog prvaka pokazali su kako to nije bilo slučajno te su protiv vrlo jakog suparnika upisali svoju drugu ovosezonsku pobjedu u Ligi prvaka.

Rukometaši PPD Zagreba u susretu su 8. kola skupine A Lige prvaka u zagrebačkoj Areni svladali mađarski Veszprem sa 29-26 (12-14). Tjedan dana nakon što su u neizvjesnoj utakmici izgubili u Veszpremu, igrači hrvatskog prvaka pokazali su kako to nije bilo slučajno te su protiv vrlo jakog suparnika upisali svoju drugu ovosezonsku pobjedu u Ligi prvaka.

>> VIDEO: Hrvatska senzacija plače pred novinarima nakon povijesne utrke, pogledajte što nam je kazala

Sredinom drugog poluvremena bilo je 21-19 za Veszprem, ali uslijedila je sjajna serija 8-1 "zagrebaša" kojom su pet minuta prije kraja stigli do nedostižnih 27-22 u svoju korist.

Sjajan je na vratima bio Dino Slavić, dok su se za pogotke pobrinuli Karpo Sirotić sa šest te Luka Lovre Klarica, Zvonimir Srna i Stefan Dodić sa po četiri pogotka. Kod Veszprema su po sedam golova postigli Yahia Fathy i Andreas Nilsson.

30.11.2022..,Arena Zagreb, Zagreb - Machineseeker EHF Liga prvaka, 8. kolo, PPD Zagreb - Telekom Veszprem Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

PPD Zagreb sada ima pet osvojenih bodova te se nalazi na sedmom mjestu, dok je Veszprem vodeći sa 13 bodova.

Za osam dana PPD Zagreb će gostovati kod Dinama u Bukureštu.

Komentara 2

Avatar arba_arba
arba_arba
09:36 01.12.2022.

bravo, bez klubova nema repke

DU
Deleted user
23:02 30.11.2022.

Bravo dečki!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije