Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva kola prije kraja

PPD Zagreb osigurao 25. naslov prvaka

PPD Zagreb
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/7
20.05.2016.
u 21:25

Repriza finala Kupa Hrvatske bila je znatno manje rezultatski uzbudljiva nego dvoboj odigran prije pet dana u Umagu

Rukometaši PPD Zagreba u petak su na svom parketu u Kutiji šibica svladali Varaždin 1930 s 32-21 (15-12) te dva kola prije završetka Premijer lige za prvaka osigurali nedostižna četiri boda prednosti pred našićkim Nexeom, što im je donijelo 25. naslov u nizu najbolje momčadi u Hrvatskoj.

Repriza finala Kupa Hrvatske bila je znatno manje rezultatski uzbudljiva nego dvoboj odigran prije pet dana u Umagu, gdje su Varaždinci do deset minuta prije kraja držali korak sa 'zagrebašima', dok su u Zagrebu to uspjeli činiti samo u prvom poluvremenu.

PPD Zagreb je u osam utakmica Premijer lige za prvaka skupio maksimalnih 16 bodova uz gol-razliku +90. Varaždin je ostao na 10 bodova i u borbi s Nexeom za drugo mjesto o čemu bi mogao odlučiti njihov međusobni dvoboj u Varaždinu u sljedećem kolu.

>>Rukometaši PPD Zagreba po 23. put osvojili hrvatski kup

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije