Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO POJAČANJE

PPD Zagreb doveo bjeloruskog reprezentativca

Artur Kravatski
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
19.02.2019.
u 15:46

Ugovor je potpisan na dvije i pol godine, a bjeloruski će reprezentativac nositi dres s brojem 81

Rukometni klub PPD Zagreb potpisao je ugovor s bjeloruskim reprezentativcem, desnim vanjskim, Arturom Karvatskim.

Ovaj 23-godišnjak dolazi iz redova mađarskog prvoligaša Balatonfüreda. Visok je 195 centimetara, a u karijeri je još igrao za SKA Minsk, a osim bjeloruskog Artur ima i latvijsko državljanstvo. Ugovor je potpisan na dvije i pol godine, a bjeloruski će reprezentativac nositi dres s brojem 81.

–  Sretni smo jer smo uspjeli naći dugoročno rješenje na poziciji desnog vanjskog. Artura smo pratili već neko vrijeme, a nakon par odrađenih treninga uvjerili smo se da smo dobro procijenili. Pozicija na kojoj imamo odličnog Sršena, rekonvalescenta Potića te mladu nadu Josipa Vekića, sada je dodatno osnažena – poručili su iz uprave najtrofejnijeg hrvatskog kluba.

>> Pogledajte kako je nastup rukometaša na SP-u prokomentirao naš novinar Mladen Miletić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije