Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI VELIKANA
Povratak na članak

PPD je kanta za napucavanje, 21. put u nizu bez pobjede, a ovo je jedini izlaz

Sad zamislite da trenutačno zagrebaši u rosteru imaju, baš kao i Elverum, ovih devet mladih igrača – Načinović, Šarac, Vistorop, Srna, Lučin, Ivanković, Maraš, Mileta i Jaganjac. S iskusnima Musom, Čupićem, Mandićem, Obranovićem... to bi bila momčad čak i za napasti Final-Four.

Komentari 7

DU
Deleted user
12:32 25.10.2021.

Gledam jučer snimku utakmice LP Barcelona-PSG. Većinu tako velike i izjednačene utakmice na klupi ili Hansen ili Karabatić. PPD si naravno ne može priuštiti takav fond igrača, ali moguće da ipak ima neko rješenje da ne bude baš ovako katastrofalno loše kao sada.

VL
RO
roland
18:45 22.10.2021.

Nekada su roditelji mogli djecu voziti na trening i s treninga. U situaciji kad je benzin skup, a bit će preko 12 kuna, kada je hrana užasno skupa, tko će djecu motivirati da se bave rukometom? Djeca ne vide perspektivu u sportu.

VL
RO
roland
18:41 22.10.2021.

Dobro je to. Mala smo država, ima nas 3,8 milijuna, tehnologija sporta je otišla u nebo, djecu je teško privući, benzin će vrlo brzo biti 12 kuna, roditelji više neće moći djecu voziti na trening i s treninga...bit će to još puno gore.

VL
DU
Deleted user
16:53 22.10.2021.

Žalosna priča nekdanjeg hrvaškeg rukometnog ponosa .

VL
RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
16:12 22.10.2021.

Cibone nema nigdje, Mladost pliva na suhom , hokejasi nemaju ni led u dvorani , PpD bez Rusa nebi ni igro eurokupove , Zagreb se pretvara u Motičinu donju , da nema sve uhljebe u sebi , bio bi selendra

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.