Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE SE ZNA
Povratak na članak

Poznato tko prijeti Hrvatskoj na putu do Eura, kao i u Ligi nacija

Zbog složenih političkih odnosa u kvalifikacijama međusobno neće moći igrati Armenija – Azerbejdžan, Gibraltar – Španjolska, Ukrajina – Rusija, Kosovo – Srbija, ali i Bosna i Hercegovina i Kosovo.

Komentari 8

DU
Deleted user
14:51 21.11.2018.

Nitko nama neprijeti. Mi smo prijetnja za sve

VL
CR
crocro
09:26 21.11.2018.

Zašto bi nam sada najednom (nakon što smo slučajno ispali iz A klase ), prijetnja bila Njemačka, BiH, Srbija, Grčka i dr.? Hrvatska ima jezgru svjetskih viceprvaka i za očekivati je, a Hrvatska nacija očekuje da bi sve redom iz drugorazredne klase trebali pregaziti kao "plitak potok", a potom se opet vratiti gdje je Hrvatskoj i mjesto a to je A klasa lige nacija. Hrvatska neće dijamante prosuti u blato i zato svi ovi koji očekuju Hrvatsku kao masan zalogaj, trebaju staviti duple mreže na svoje golove.

VL
KO
kordunmoj75
10:18 21.11.2018.

I u cemuje problem za nas vice-prvake svjeta,zar se bojimo jedne Njemacke,koja je ispala u prvom krugu u Rusiji,ili jedne Bosne,koja ni je ni isal na svjetsko prvenstvo,jos ni smo ni pocelei igrati,a vec nam smetaju drugoligasi......

VL
Avatar navijač
navijač
09:09 21.11.2018.

U nogometu nema politike. Po istom ključu ni Hrvatska ne bi trebala igrati ni sa Srbijom ni sa bosnom. To su gluposti

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
13:10 21.11.2018.

Najdraže da dobijemo srpiju i njemačku!!! To hi bilo Sjajno !!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.