Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CA KNOWLEDGE

Poznato koliko je 'težak' Modrić. Posjeduje stanove i vile, za 5 godina zaradio 50 milijuna dolara

UEFA Champions League football match - Real Madrid v Manchester City
Foto: 900/cordon Press/CordonPress/LiveMedia / ipa-agency.net
1/6
11.05.2023.
u 19:51

Veznjak Hrvatske i madridskog Reala trenutno živi s obitelji u luksuznom zdanju u sjevernom predgrađu Madrida

Najpopularniji hrvatski sportaš Luka Modrić u 38. godini i dalje igra na vrhunskoj razini za Real Madrid i nada se novom ugovoru do ljeta 2024. godine. Kapetan vatrenih planira povesti reprezentaciju na final four Lige nacija te Euro 2024. godine, odraditi iduću sezonu s Realom i onda se umiroviti. A specijalizirani portal CA Knowledge objavio je podatke o tome koliko bogatstvo ima Luka Modrić, procjenjuje se da je 'težak' oko 80 milijuna dolara. 

Pozivajući se na Forbes i Bloomberg, ističu da na godinu zaradi oko 10 milijuna dolara, mjesećno preko 700 tisuća dolara, no dodaju kako ima lukrativne bonuse od sponzora u vidu gigantskih firmi Adidasa, Paninija i Coca Cole koji mu uprihode dodatnih 10 milijuna dolara.

Prema njihovoj projekciji, 2018. godine je vrijedio 30 milijuna dolara, a 2023. godine njegova imovina popela se na vrtoglavih 80 milijuna dolara. Isto tako, napisali su da Modrić posjeduje nekoliko nekretnina diljem svijeta, uključujući stanove u Španjolskoj i Hrvatskoj te luksuzne vile u obje zemlje. 

Modrić je u Real stigao iz Tottenhama 2012. godine i osvojio sve što se može uzeti u kontekstu klupskog nogometa, dok je sa reprezentacijom osvojio srebrnu i brončanu medalju na svjetskim prvenstvima u Rusiji i Kataru. 

 

Ključne riječi

Komentara 27

BR
Brandfackel2
20:38 11.05.2023.

Ne treba zaboraviti da drugarica antifašistkinja Urša Raukar ima više nekretnina nego što je Luka Modrić pošteno zaradio kao jedan od najboljih svjetskih igrača u povijesti nogometa...

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
20:44 11.05.2023.

Stvarno ne možete a da ne gledate drugima u tanjur

AV
avangero
10:07 12.05.2023.

Lijepo piše zaradio, a jalnuše mući što je Luka zaradio, a nemući vas što u Hrvatskoj ima na stotine lopovčina i ne peče vas to što oni imaju, jer su vas ti kupili pa o njima ne pišete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije