Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA AVANTURA

Poznati su potencijalni protivnici Dinama u Ligi prvaka. Evo tko stoji na putu do grupne faze

Zagreb: Dinamo je uvjerljivom pobjedom protiv Gorice proslavio naslov prvaka
MarkoLukunic
02.06.2023.
u 12:33

Plavi će se pripremati u Zagrebu i Brdu kod Kranja, a 25. ili 26. srpnja čeka ih prvi europski ogled. U prvoj polovici srpnja imaju i domaći Superkup protiv najvećeg rivala Hajduka

Dinamo je novim naslovom osigurao novi lov na Ligu prvaka u kvalifikacijama gdje će biti nositelj u svim pretkolima. U tu poziciju plavi su došli zbog sjajnih rezultata prijašnjih sezona, ali daleko od toga da ne mogu naletjeti na nekog nezgodnog protivnika koji im može zagorčati život u nastojanjim da izbore grupnu fazu. 

Dinamo će protivnika u drugom pretkolu saznati na ždrijebu 21. lipnja, a to će sigurno biti netko od idućih klubova: Maccabi Haifa, Zalgiris Vilnius, HJK Helsinki, Flora Tallinn, Shamrock Rovers, The New Saints, Olimpija Ljubljana, Zrinjski Mostar, Aris Limassol. Radi se svakako o prolaznim protivnicima, iako se treba pripaziti Maccabija iz Haife koji je prošle sezone izbacio Crvenu zvezdu i igrao skupinu s Juventusom, PSG-om i Benficom. 

GALERIJA Navijači slave Futsal Dinamo: Nevjerojatna atmosfera za prvi naslov u povijesti

Zagreb: Dinamo je uvjerljivom pobjedom protiv Gorice proslavio naslov prvaka
1/9

Treće pretkolo moglo bi biti dosta veći zalogaj za Dinamo jer ga tamo potencijalno čekaju Molde, Sheriff Tiraspol, BATE Borisov, Sparta Praha te AEK Atena našeg Domagoja Vide. Prođe li hrvatski prvak sve do playoffa Lige prvaka, tamo može igrati sa starim znancem Ferencvarosem, Karabahom, Slovanom i prvakom Belgije što bi bilo poželjno izbjeći. U Belgiji je velika borba pa se u zadnjem kolu za titulu bore Antwerp, Royale Union i Genk.

VEZANI ČLANCI:

Bude li sve u redu i plavi proslave još jedan plasman u Ligu prvaka, u ždrijebu će biti smješteni u treću jakosnu skupinu što znači da neće moći igrati protiv uglednih klubova poput RB Salzburga, AC Milana, Glasgow Rangersa, Sportinga, Lazia i Crvene zvezde.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije