Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOĆI ĆE U ZAGREB
Povratak na članak

Poznati Srbin otkrio kakve mu poruke dolaze iz Hrvatske

- Dobivam jako veliku podršku iz regije, a naravno i iz moje zemlje Srbije. Stižu mi iz Hrvatske jako lijepe poruke.

Komentari 8

ŽE
Žegarni
12:31 31.10.2019.

Bravo, al koga interesira?

VL
Avatar doog_kool
doog_kool
14:48 31.10.2019.

Ilke je super momak. Evo ja osobno mogu reci da nikada ne navijam za reprezentacije Srbije u niti jednom sportu jer jednostavno to mi nije prirodno, ali za Ilketa,Rakica,Stosica cu uvijek navijati jer su pravi momci. Sretno u Zagrebu majstore!!

VL
WI
winimneiania
13:10 31.10.2019.

Pazi da te ne skrate za glavu ako izgovoris Srbija ili Balkan u Hrvatskoj, nasa se drzava davi u fasizmu sa zlocinackom na vlasti i onom spodobom na Pantovcaku. Vidi sto je Kolindina frizerka izjavila na fejsbuku o Skorinoj zeni,, pise ''Jutarnji'', ako ovo nije nacizam ne znam sto je? - '' Tužno ako prva dama Hrvatske slučajno budete Vi gospođo Kim sa srpskim crvenim krvnim zrncima, vjenčani u pravoslavnoj crkvi. To će biti presedan u svijetu, a moja Hrvatska i mi Hrvateki poznati kao nikad složni. Imat ćemo Srpkinju za prvu damu, tužno, ne mogu sakriti svoje razočarenje, napisala je Renata Vinšek pa dodala da bi se mogla odseliti u Ameriku, gdje je Kim Ann Škoro bila u vrijeme rata. ''

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.