Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A-1 liga
Povratak na članak

Poznati parovi četvrtfinala: Cibona bolja od Splita, a Šibenik od Cedevite

U četvrtfinalu će igrati Šibenik - Zagreb, Split - Vrijednosnice Osijek, Jolly - Cedevita, te Cibona - Zadar.

Komentari 13

IN
Inoha
23:08 23.04.2017.

Krasno je cedevita pustila utakmicu da ne igra s cibonom...bravo pravi sportaši

VL
PA
papricica
23:08 23.04.2017.

Kakva sramota u Cedeviti, to je strašno, napravili su cirkus od Hrvatske lige. U zadnjem kolu sve utakmice trebaju početi istovremeno, a utakmica u Ludbregu (tamo su "popularizirali" košarku) je kasnila da bi se vidjelo kako će ostati Cibona i Split. Kad je Cibona pobijedila, to je značilo da će Cedevita na nju ili Zadar u četvrtfinalu (koje se igra na 2 pobjede), pa je zadnju četvrtinu odigrala petorka: Ramljak, Krušlin, Žganec, Vučić, Lončar. To je olakšalo Šibeniku put do prvog mjesta, ali ne samo to, nego su i u prvom susretu u Šibeniku išli s rezervnom momčadi, kao odmaraju se za ABA Ligu, dok su u Split išli s prvom postavom iako su dan kasnije gostovali u Novom Mestu. Sad je pitanje čemu sve ovo? Imaju novaca više od svih sudionika zajedno i ovakve stvari se izvode, zaista jadno...Ubijaju hrvatsku košarku na svim poljima.

VL
Avatar rubinet
rubinet
11:48 24.04.2017.

zagrepčani su digli ruke od košarke..mislim na navijače...

VL
Avatar rubinet
rubinet
11:50 24.04.2017.

bilo bi dobro kad bi i zadar i split i cibona našli jake pokrovitelje..tad bi hrvatska liga opet zasjala...

VL
Avatar rubinet
rubinet
11:39 24.04.2017.

1. par riječi o kk cedevita .....cedevita je pustila Šibeniku...točno..no svatko ima pravo sebi odabrati protivnika... ..zahvaljujući lošem,pače katastrofalnom, odabiru novih igrača,cedevita je tu gdje jest...ima novaca,nema uspjeha...pozitivno je što cedevita ne troši tuđe(državne,društvene,gradske,županijske) novce nego privatne.. 2.nitko ne piše 2.nitko ne piše kako je zabok pustio hermesu ..a zagreb nije htio pustiti gorici 3. ovogodišnja liga je najzanimljivija dosad..publika se vratila...tv prijenosi

VL
Avatar comandante
comandante
08:05 24.04.2017.

šta reći, spektakl se nastavlja, buahahahahah

VL
GV
golub Vaso
08:10 24.04.2017.

Cedevita je sramota hr sporta, tri milje eura vrijedna ekipa, a svi ostali skupa manje od toga

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.