Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEST NOMINIRANIH

Poznati nominirani za najboljeg u Premier ligi: Koga biste vi izabrali?

Kevin De Bruyne File Photo
Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
02.06.2022.
u 09:23

Birat će se i najbolji mladi igrač, a kandidati su Phil Foden (Manchester City), Conor Gallagher (Crystal Palace), Reece James (Chelsea), Jacob Ramsey (Aston Villa), Bukayo Saka (Arsenal) i Emile Smith Rowe (Arsenal)

Udruženje profesionalnih nogometaša (PFA) objavilo je kraći popis kandidata za najboljeg nogometaša godine u Premier ligi.

U konkurenciji za ovu prestižnu nagradu ponovo je veznjak Manchester Cityja Kevin De Bruyne koji ima priliku slaviti treću godinu u nizu.

Kandidati su i trojica igrača Liverpoola Virgil van Dijk, Sadio Mane i Mohamed Salah, napadač Tottenhama Harry Kane, te napadač Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo.

Birat će se i najbolji mladi igrač, a kandidati su Phil Foden (Manchester City), Conor Gallagher (Crystal Palace), Reece James (Chelsea), Jacob Ramsey (Aston Villa), Bukayo Saka (Arsenal) i Emile Smith Rowe (Arsenal).

Nagradu će dobiti i najbolja nogometašica, te najbolja mlada nogometašica godine. Dobitnici nagrada bit će poznati 9. lipnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije