Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osimhen

Poznati nogometaš nakon višestrukih prijeloma mora na rekonstrukciju lica

instagram
22.11.2021.
u 14:00

Nakon utakmice je Osimhen odvezen u obližnju bolnicu San Raffaele, gdje su mu dijagnosticirane teške ozljede za čiju će sanaciju biti potreban operativni zahvat

Napadač Napolija, 22-godišnji nigerijski reprezentativac Victor Osimhen zadobio je višestruke prijelome jagodične i orbitalne kosti u sudaru glavama sa slovačkim internacionalcem Milanom Škriniarom iz Intera te će u nadolazećim danima biti operiran, izvijestio je talijanski prvoligaš.

Najbolji strijelac vodeće momčadi talijanske Serie A, koja je u nedjeljnom dvoboju sa Interom na San Siru doživjela prvi prvenstveni poraz u ovoj sezoni (2-3), ozlijeđen je u nesretnom sudaru koji se dogodio u 51. minuti dvoboja, a nakon višeminutnog ukazivanja pomoći napustio je travnjak otečene lijeve strane lica i vidljivo uzdrman.

Nakon utakmice je Osimhen odvezen u obližnju bolnicu San Raffaele, gdje su mu dijagnosticirane teške ozljede za čiju će sanaciju biti potreban operativni zahvat.

Nigerijskog napadača su potom premjestili u bolnicu Niguarda u kojoj je proveo noć pod liječničkim nadzorom i u kojoj će biti izveden operativni zahvat.

Prema inicijalnim procjenama liječnika Napoli će najmanje mjesec dana biti bez svog najboljeg strijelca u ovoj sezoni, koji je postigao pet pogodaka u talijanskom prvenstvu te još četiri u Europskoj ligi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije