Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLUB U ŠOKU

Poznati nogometaš iznenada završio u komi, mozak mu napala neidentificirana bolest

Hajduk
Printscreen
27.02.2024.
u 12:23

"Kristoffer Olsson pati od očito akutne bolesti mozga koja nije posljedica nekakvog samoozljeđivanja ili vanjskih čimbenika", stoji u priopćenju FCM-a, izdanom kako bi se okončale "glasine" koje je potaknula igračeva odsutnost.

Švedski nogometni reprezentativac Kristoffer Olsson (28) je zbog neidentificirane bolesti mozga hospitaliziran i stavljen na aparate za održavanje života, objavio je u utorak njegov danski klub FC Midtjylland (FCM). "Kristoffer Olsson pati od očito akutne bolesti mozga koja nije posljedica nekakvog samoozljeđivanja ili vanjskih čimbenika", stoji u priopćenju FCM-a, izdanom kako bi se okončale "glasine" koje je potaknula igračeva odsutnost.

"Švedski reprezentativac izgubio je svijest u svom domu u utorak 20. veljače i prebačen je u Sveučilišnu bolnicu Aarhus gdje je hospitaliziran i stavljen na respirator", navodi se u priopćenju kluba.

>> Galerija Dinamo - Rijeka

Hajduk
1/15

Nakon što je karijeru počeo u Arsenalu, 28-godišnji Olsonn iz Norrköpinga igrao je za FCM i AIK (Stockholm), zatim za Krasnodar i Anderlecht prije nego što se ponovno pridružio FCM-u prošlog ljeta.

U objavi na društvenim mrežama Švedski nogometni savez poželio mu je brz oporavak.

"Cijela švedska nogometna obitelj misli na tebe i nada se da ćeš se brzo oporaviti", stoji u objavi Saveza. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije