Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'THE SAVAGE'
Povratak na članak

Poznati hrvatski "trashtalker" mora na operaciju: Koštala me "hrabrost"

"Kao i do sad, učim isključivo na svojim greškama pa sljedeći put neću izgubiti 2 mjeseca zbog "hrabrosti". Krećem opet ispočetka...", rekao je Alen Babić

Komentari 6

RO
roland
09:29 16.01.2021.

Ja na to gledam malo drukčije! Previše youtuberstva, a premalo struke! Ne može policajac, youtuber i bilder "liječiti" ozlijeđeno rame "divljanjem" težinama na bench pressu i ramenom potisku! Rotatorna manšeta ramena je jedna od najosljetljiviji zglobno-tetivnih struktura! Divljanjem s težinamaa ošteti se tetiva supraspinatusa, a nakon toga , posljedično slijedi tendinitis! Babić mora prije operacije zatražiti i drugo mišljenje, a nakon operacije mora platiti i to masno platiti rehailitaciju! Rehabilitacija ramena košta i ako ne bude bio spreman platiti višemjesečnu rehabilitaciju od boksa neće biti ništa.

VL
RO
roland
09:11 16.01.2021.

Savage nikada nije radio u teretani. To je sam nekoliko puta izjavio. Sada je počeo vježbati u Ursom, , bench press, rameni potisak, počeo je ludovati s kilažama. Mišić raste, zglobno-tetivni aparat, naročito ako je riječ o ozljedi rotatorne manžete samo se dodatno urušava. I najzdravijim ode prednje rame, gdje neće ozlijeđenom boksaču od 32 godine koji nikada nije vježbao snagu? Ali vratit će se Babić! Koštala ga je neukost i slabo vođenje. Ne mislim tu ni na Pijetraja, ni na Ursu, već na činjenicu da se Babić vodi svojom tvdoglavom i hrabrom glavom! Divlji je! Sretno Babiću, bit će to dobro!

VL
SV
Svedo
10:19 16.01.2021.

svi koji su digli pušku su bili hrabri makar ima njih licimjeri

VL
Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
09:15 16.01.2021.

Pozdravi Uršu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.