Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ždrijeb u ožujku ili travnju

Poznate satnice SP-a u Kataru: Za Vatrene ćemo navijati između doručka i ručka?

Hrvatska reprezentacija
Foto: Pixsell/Reuters
1/3
15.07.2020.
u 16:00

Prve utakmice kretat će već u 11 sati, a nakon ždrijeba ćemo doznati hoće li u tom terminu morati igrati i Hrvatska

Nogometni zaljubljenici širom svijeta imat će tijekom Svjetskog prvenstva 2022. u Kataru uzbudjivi TV-maraton jer će tijekom grupne faze mundijala svakodnevno biti čak četiri utakmice. 

U srijedu je objavljen program SP 2022, a najveća novost su četiri utakmice dnevno u rasponu od 11 sati. Osim TV gledatelja neće biti zakinuti ni navijači koji će doći u Katar.

Naime, zbog nikad manje udaljenosti između stadiona bit će moguće da navijači u jednom danu budu čak na dvije ili više utakmice SP-a, što je dosad bilo nemoguće. 

Prva utakmica počet će u 11 sati po srednjoeuropskom vremenu, a četvrta u 20 sati. 

Otvarajuća utakmica prvenstva bit će 21. studenoga na Al Bayt stadionu u obliku šatora, na kojem stane  60.000 gledatelja, a finale 18. prosinca na stadionu Lusail. 

FIFA je objavila da će čekati s ždrijebom sve do ožujka ili travnja 2022. godine, ako to dopusti situacija s koronavirusom, a tada će biti objavljen i konačan raspored mundijala, prvoga koji će se održati u kasnu jesen zbog vrućina u tom dijelu Azije. 

Organizatori su priopćili kako je 85 posto posla na stadionima dovršeno, a čak 90 posto puteva i infrastrukture već sagrađeno.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
23:14 15.07.2020.

Nogometu je, zbog virusa, mjesto u žarkom pojasu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije