Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO JE ODGOVORILA?

Poznata sportašica otkrila: Nogometna zvijezda mi je nudila 100 tisuća eura za jednu noć

Instagram/Alisha Lehmann
11.10.2023.
u 11:41

- Bila sam u Miamiju, omiljenom mi gradu. Našla sam se s prijateljima. Poruka je stigla od nekoga jako poznatog. Sretali smo se ranije, ali nismo se tamo našli privatno. Bili smo na istom događaju - počela je prepričavati svoju situaciju

Poznata švicarska nogometašica Alisha Lehmann (24) u podcastu "DirTea Talk" njemačke reperice Shirin David (28) govorila je o životu na terenu i izvan njega, a javnost je zaintrigirala pričom o nemoralnoj ponudi koju je dobila od jedne nogometne zvijezde da provedu noć zajedno.

- Bila sam u Miamiju, omiljenom mi gradu. Našla sam se s prijateljima. Poruka je stigla od nekoga jako poznatog. Sretali smo se ranije, ali nismo se tamo našli privatno. Bili smo na istom događaju - počela je Lehmann prepričavati svoju situaciju. 

U poruci je, tvrdi, stajalo: "Platit ću 100.000 eura za jednu noć". Lehmann je naknadno u podcastu oktrila koji je bio njezin odgovor na tu ponudu.

- Pomislila sam, nema šanse! Samo 100.000? Naravno da nisam odgovorila, to je bilo ludo - kazala je Lehmann te zatim potvrdila da je riječ o poznatoj nogometnoj zvijezdi. 

Naknadno je poznata nogometašica istaknula da i ponuđač nije htio stati na tome te da je kasnije slao poruke i njezinom tjelohranitelju s istim ponudama, pa je istaknula da je taj nogometaš koji joj je nudio 100.000 eura "pomalo glup".

Lehmann je inače nogometašica poznatog engleskog kluba iz Birminghama, Aston Ville, a inače je vrlo popularna na društvenim mrežama. Na Instagramu ju prati više od 15 milijuna pratitelja.

 

 

 

 

Komentara 7

NE
Nemanadimak
20:15 11.10.2023.

ajme koje zutilo. bilo bi me sram ovakvo sto izvjestavati. jos me veci sram citati ovo. a opomeni za objektivnu kritiku da ne govorimo. naravno ovde sam mislio na kritiku upucenu za 100 000 eura i kako je to bilo samo i nedovoljno za ovakvu starletu.

KU
kuramela
18:09 11.10.2023.

Ja uspješno komentiram, a vi uspješno izbrišete, bravo.

Avatar Mister No
Mister No
12:27 11.10.2023.

Da je ponudio 200 000 prošlo bi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije