Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUSTIO BAYERN

Pozadina otkaza: Hrvatski trener i Neuerov miljenik imao je problema s Nagelsmannom

FC Bayern
25.01.2023.
u 13:11

U njemačkim medijima odjeknula je vijest kako je Tapalović dobio otkaz u bavarskom velikanu nakon što je godinama radio kao trener vratara

Njemačkim se nogometnim svijetom proširila vijest da je Bayern dao otkaz Toniju Tapaloviću (42). Mnogi su ostali šokirani ovom informacijom jer Toni je čak 11 i pol godina bio trener golmana velikog bavarskog kluba. Glavni su se treneri mijenjali, ali on je bio konstanta. Sada ispada da je izdajica.

Bayernov sportski direktor Hasan Braco Salihamidžić objavio je da Tapalović odlazi zbog “razlika u pogledu načina na koji je trebalo raditi” između njega i glavnog trenera.

– Problemi između njih dvojice datiraju još od prošle sezone. Tada je Nagelsmann shvatio da detalji interne komunikacije unutar stožera cure igračima u svlačionicu te da je izvor Tapalović: povjerljive bi informacije rekao svom intimusu Manuelu Neueru, a on svim suigračima – otkriva detalje Kerry Hau, glavni reporter njemačkoga kanala SPORT1.

 

 

Podsjetimo, Tapalović je jako blizak s Manuelom Neuerom, koji je zbog njega zavolio Hrvatsku pa kod nas često i ljetuje. Od njega se oprostio na društvenim mrežama:

– Dragi Toni, završava jedna era Bayern Münchena. S tobom nakon 11 i pol godina iz kluba ne odlazi samo apsolutni pionir modernog pristupa vratarima nego i velika osoba. Svi, ne samo u Münchenu, znaju da bez tebe ne bi bilo ovih uspjeha. Nije manje važno, oblikovao si mene i podigao moju igru na višu razinu. Nedostajat ćeš mi i hvala ti na svemu – napisao je Neuer.

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije