Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PVORATAK NA VRATA

Povratak Buffona, spreman protiv Chieva

Gianluigi Buffon
Reuters
14.01.2010.
u 14:52

Vratar Juventusa i talijanske nogometne reprezentacije Gianluigi Buffon (31) spreman je za povratak na travnjake nakon uspješnog oporavka od ozljede lijevog koljena, saopćio je torinski klub putem svoje internet stranice.

Buffon je prije točno mjesec dana podvrgnut artroskopskoj operaciji lijevog koljena, a kako je njegov oporavak išao i brže od očekivanog trener “zebri” Ciro Ferrara mogao bi ga uvrstiti u prvih 11 već u dvoboju 20. kola Serije, nedjeljnom gostovanju kod Chieva.

Povratak Buffona mogao bi doći kao melem na ranu, budući je torinski gigant poražen u tri od zadnje četiri odigrane prvenstvene utakmice primivši ukupno u njima čak devet golova.

Juve trenutno drži treće mjesto s 33 osvojena boda, dok je Chievo 13. s devet bodova manje na kontu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije