Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brončana medalja

Povijesni dan za hrvatsku gimnastiku: Možnik treći na svijetu!

Marijo Možnik
Marko Mrkonjić/PIXSELL
12.10.2014.
u 10:41

Možnik tako sada u svojoj kolekciji ima europsko srebro i svjetsku broncu, a Hrvatska je napokon počela dobivati medalje sa svjetske smotre

Hrvatska gimnastika na Svjetskom prvenstvu u Nanningu proživljava svoje povijesne trenutke. Nakon što je Filip Ude na konju s hvataljkama uzeo svjetsko srebro, Marijo Možnik ostvario je još jedan veliki uspjeh hrvatske gimnastike. On je danas osvojio svjetsku broncu na preči. 

Pobijedio je Nizozemac Epke Zonderland s ocjenom 16,225, a drugi je bio Japanac Kohei Uchimura s ocjenom 15,725. Možnik je bio treći s 15,000, a četvrto mjesto pripalo je Britancu Nileu Wilsonu s 14,766.

Možnik tako sada u svojoj kolekciji ima europsko srebro i svjetsku broncu, a Hrvatska je napokon počela dobivati medalje sa svjetske smotre. Naime, do ovog natjecanja nikada nismo osvojili medalju na SP-u, a sada smo u dva dana dvaput imali razloga za slavlje

>>Ude s kroničnim bronhitisom do srebra u Kini!

Komentara 3

JO
jožek2
12:29 12.10.2014.

Kako je ljepo pročitati tako ugodnu vjest srebro i bronca u gimnastici, i Hrvatska je postala svjetska sila u tim disciplinama.

DI
dinamojavolim1
11:59 12.10.2014.

svaka cast majstore

SP
spaceandtime
15:31 12.10.2014.

Fantastično! Čestitke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije