Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove informacije

Potvrđeno: Kovačić u prvom sastavu umjesto Vukojevića!

Hrvatska reprezentacija, trening (1)
Jurica Galoić/Pixsell
22.03.2013.
u 15:54

Mateo Kovačić igra od prve minute protiv Srbije, odlučio je izbornik Igor Štimac.

Izbornik Igor Štimac od prve će minute protiv Srbije u vatru gurnuti Matea Kovačića! Mladi Kovačić igrat će umjesto Ognjena Vukojevića.

– Jedina dvojba koju sam ovih dana imao jest koga staviti kao zadnjeg veznog, Kovačića, Badelja ili Vukojevića – rekao je Štimac za HTV. Na kraju se odlučio za mladića kojeg je Inter ove zime platio 11 milijuna eura.

Već smo danas pisali da bi Štimac uistinu mogao prirediti iznenađenje – uvođenje Matea Kovačića umjesto Vukojevića! Ta dvojba nije nešto novo, Štimac Matea iznimno cijeni i već duže vrijeme razmišlja o toj opciji. Tu mogućnost još je početkom ožujka u sportskom tjedniku MAX najavio i naš novinar Ozren Maršić, jedan od vjernih kroničara naše reprezentacije.

Sastav Hrvatske protiv Srbije: Pletikosa, Vida, Ćorluka, Šimunić, Strinić, Srna, Modrić, Kovačić, Rakitić, Olić, Mandžukić

>>>Sve o utakmici Hrvatska-Srbija pratite na našem specijalu<<<

Komentara 6

ZA
Zagaboka
16:05 22.03.2013.

Vadi Vukojevica vani, stavi Samira nemoj sa Vukojevicem za**ati ce sve i onda mora se dodatna snaga davati da se popravi stanje !!

PR
propalismoFranjoskroz
16:06 22.03.2013.

ako ne igra Vukojević,ko če trčat za Kranjčara i Koavačića....Pletikosa????

DU
Deleted user
16:43 22.03.2013.

to stico , daj malo sarma toj ekipi , al trebao si zadrzat vukojevica al dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije