Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl

Potvrđeno je: Mark Hunt i Roy Nelson bore se u Saitami!

Mark Hunt
Fight Site
31.05.2014.
u 20:47

Mark Hunt (9-8-1) nije se borio još od prosinca prošle godine i meča s Antoniom Silvom. Hunt je zbog loma desne ruke van oktogona već mjesecima

Ono što smo najavljivali kao mogućnost sad je postalo službeno. Mark Hunt i Roy Nelson borit će se na UFC Fight Nightu 51 koji će se održati u japanskoj Saitama Super Areni.

Obračun je ovo koji su mnogi poklonici MMA borbi priželjkivali. Obračun dvojice nokautera koji sigurno neće nikog ostaviti ravnodušnim.

Ovu je vijest službeno objavio na svom Twitter profilu predsjednik UFC-a Dana White.

Mark Hunt (9-8-1) nije se borio još od prosinca prošle godine i meča s Antoniom Silvom. Hunt je zbog loma desne ruke van oktogona već mjesecima. Roy Nelson (20-9) je, nakon dva poraza u nizu, u travnju bio bolji od Antonia Rodriga Nogueire nokautom u prvoj rundi.

UFC Fight Night 51 održat će se 20. rujna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije