Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže se kandidati
Povratak na članak

Potraga za doministrom sporta: Čustonja i Rađa nemaju podršku Zdravka Mamića

Još od hrvatske samostalnosti naši sportaši vape za izdvojenim ministarstvom, ali nikako da im se san ostvari.

Komentari 12

AD
AdamAdam
19:15 14.03.2016.

Evo sada je gospodin Mamic krivac sto jos nemamo doministra u novoj vladi. Ovo je pravi cirkus.

VL
Avatar peet
peet
19:39 14.03.2016.

Haha, ZM je kralj..on je bog i batina....vedri i oblači... ajde pustite rađu neka plovi barkom i pije vino...nije on za rad...on je zaradio dovoljno da moze biti ono što je-- lijeni dalmatinac

VL
MI
misho32
21:54 14.03.2016.

što vi podvaljujete , bijedno je to. Kao da nam nije jasno da je bivši ministar Jovanović dao napisati taj Zakon prvenstveno da uništi Dinamo , Mamića i hrvatsku nogometnu reprezentaciju. A sada će Orijuna preko Mosta probati realizirati taj projekt.

VL
MI
micko3
19:46 14.03.2016.

Mamić ispada kao polubog, taj odlučuje tko će biti predsjednik države, vlade, ustavni suci, guverner nar. banke itd. I da još me zanima jel i Rađa magistar nečega.

VL
RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
00:50 15.03.2016.

AdamAdam, gospodin? pa taj je svojim ispadima i ponašanjem dokazao da ne može stati u istu rečenicu sa rječju gospodin! budimo realni, Mamić vuče sve koce u nogometu, sportu gdje su najveće pare, frajer organizira rođendane predsjednici, pa logično jee da ga se za sve pita. ja se nadam da će se uskoro nešto pitati i sud i da će napokon doći vrijeme za poštene odnose u sportu općenito u RH

VL
BA
barkod
19:38 14.03.2016.

Ako je do toga došlo da se pita HNS ( ne Pusićku nego Šukera odnosno Maminja) tko će biti doministar odgovoran za sport tada smo stvarno banana država. Izgleda da mafijaški odnosi idu do samog vrha sustava. Užas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.